
MENU DE LUXE

Forret
Til start Tapaz lavet af spanske og italienske pålæg og oste serveret med oliventapenade, grillet artiskokhjertecreme, tapenade af soltørret tomater, grissini og hjemmebagt focacciabrød.
Pris: 149 DKK
Første ret
Hvid fisk (torsk, pighvar eller sole) serveret på toppen af selleripurré med hjemmelavet små ravioli med fennikel og svampemousse, og trøffelolie. Til det brød og smør.
Pris: 221 DKK
Anden ret
Marineret i hvidløg, rosmarin, brun farin, chili og røget salt lamme krone, servret med kantareller,jordskok og cremede kartofler med sprød bacon på toppen.
Pris: 179 DKK
Tredje ret
Grillet oksemørbrad (australsk black angus), serveret med chimichurri, stegt hvidløg, marineret sherry tomater, kartoffel fondant, grønne asparges og portvin sovs.
Pris: 221 DKK
Dessert
Trippel chokolademousse med passionsfrugts indlæg.
Pris: 96 DKK
KONTAKT OS
Islands Brygge 55, 2300 København S
E-mail: contact@ambcatering.dk
Telefon: +45 61 86 66 66
CVR: 40 83 44 94