top of page

MENU DE LUXE

WTRFOTO_AMBCATERING-26.jpg
Forret

Til start Tapaz lavet af spanske og italienske pålæg og oste serveret med oliventapenade, grillet artiskokhjertecreme, tapenade af soltørret tomater, grissini og hjemmebagt focacciabrød.


Pris: 149 DKK

Første ret

Hvid fisk (torsk, pighvar eller sole) serveret på toppen af selleripurré med hjemmelavet små ravioli med fennikel og svampemousse, og trøffelolie. Til det brød og smør.


Pris: 221 DKK

Anden ret

Marineret i hvidløg, rosmarin, brun farin, chili og røget salt lamme krone, servret med kantareller,jordskok og cremede kartofler med sprød bacon på toppen.


Pris: 179 DKK

Tredje ret

Grillet oksemørbrad (australsk black angus), serveret med chimichurri, stegt hvidløg, marineret sherry tomater, kartoffel fondant, grønne asparges og portvin sovs.


Pris: 221 DKK

Dessert

Trippel chokolademousse med passionsfrugts indlæg.


Pris: 96 DKK

KONTAKT OS

Islands Brygge 55, 2300 København S

CVR: 40 83 44 94

  • Facebook

©2020 by AMB CATERING

bottom of page